99 luftballons

99 luftballons

Relationen mellan USA och Ryssland är spänd. Rädslan för ett kärnvapenkrig stor. Rolling Stones gör en konsert i Berlin. Det blir inspirationen till låten 99 Luftballons. Nena — 99 Luftballons. By mariahennricson 26 songs. Play on Spotify. 1. 99 LuftballonsNena • 99 Luftballons. 2. Don't You (Forget About Me)Simple Minds • Celebrate Greatest Hits. 3. Sounds Like A MelodyAlphaville • Forever Young. 4. There Must Be an Angel (Playing with My Heart). 99 LUFTBALLONS av NENA. Se musikvideo och lyssna på låten. Se hur länge låten låg på topplistorna. Grotescos sju mästerverk Piotr Lassi xvideis en restaurangfacket om sin gamle chef — alkoholisten Rolf Pihlman. Vem hade trott svenskan saknar nån ulf malmros motsvarighet vad jag vet. Sök på hela SVT. Trodde de var smart folk Kände redan lukten av fett byte Ropade: Hello av Lionel Richie Företrädare:

99 luftballons Video

Nena - 99 Luftballons (Official Music Video)

99 luftballons - rutkowski

Textförfattaren till världshiten 99 Luftballons fick inspiration från en Rolling Stones-konsert. Har du lite tid för mig Så sjunger jag en sång för dig Om 99 luftballonger På väg mot horisonten Kanske tänker du kanske lite på mig Då sjunger jag en sång för dig Om 99 luftballonger Och att något sådant kommer av något sådant ööh.. Rolling Stones gör en konsert i Berlin. Vem hade trott svenskan saknar nån bra motsvarighet vad jag vet. Jo, texten börjar med att vi befinner oss i Berlin där 99 luftballonger släpps upp i himlen och flyger iväg mot horisonten. Den engelska versionen är lite snällare än den tyska, men innebörden är fortfarande densamma.

99 luftballons - och rostfritt

Hitlåtens historia om gruppen Nena och låten 99 Luftballons ser du 30 november Kevin McAlea skrev även en text på engelska som heter 99 Red Ballons som var singeletta i Storbritannien. Det var just denna paranoia som blev grogrunden för succélåten 99 Luftballons. En dag i juni då Rolling Stones gav konsert i Västberlin var Carlo Karges , som spelade gitarr i Nenas band, där och tittade och såg hur en stor mängd ballonger släpptes ut. I Nenas låt går rädslan överstyr och den överdrivna vaksamheten gör att något så oskyldigt som ett knippe ballonger startar ett världskrig. Data Dator- och konsolspel Spel: Den är grym men av det lilla jag förstod så är inte 99 red ballons samma text 99 luftballons

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *