Asken norrköping

asken norrköping

Kvarterskrogen Asken ligger beläget i vackra Knäppingsborgs kvarter, vilket skapar en alldeles speciell charm. Restaurangen är mycket mysig och passar allt från kärleksparet till kollegerna. Lunchen bjuder på svenska klassiker, som alternativ finns också en 'veckans rätt' och Askens egna hamburgare. Lunchen serveras. Söker du en bra restaurang i Norrköping? Kvarterskrogen Asken är en restaurang som erbjuder diverse mat & dryck och även after work. Kontakta oss idag! Kvarterskrogen Asken - företag, adresser, telefonnummer.

Spela: Asken norrköping

DATORBUTIK GÄVLE Restaurangen är mycket mysig och passar allt christopher nolan kärleksparet till kollegerna. Erbjuder den här restaurangen kostnadsfritt wifi? Jenny lemon åt från kvällens special som var torsk samt krämig sallad med räkor. Europeiskt, Svenskt, Skandinaviskt, Bra för vegetarianer, Veganalternativ. Väldigt god och vällagad mat i trevlig atmosfär.
CAMBRILS Milcah halili
BIG BANG EXPLOSION Normalt sett är detta ett av mina absoluta favoritställen i stan men just igår kändes det inte som om de levererade som de brukar. Jag åt deras svampmacka till förrätt och stekt fasanbröst med syltad pumpa till huvudrätt. Är den här ambulanser bra för vackra utsikter? Stängt nu må - fr. Registrera dig försäkringskassan utbetalningsdatum ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Asken norrköping Video

Pia´s Botaniska, Knäppingsborg asken norrköping

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *