Läckert

läckert

Svenska[redigera]. Adjektiv[redigera]. läckert. böjningsform av läcker. Adverb[redigera]. läckert. avledning till adjektivet läcker. Lägg till översättningar Interjektion[redigera]. läckert! uttrycker att något är mycket bra. Synonymer: toppen! Översättningar[redigera]. ±[Visa ▽]uttrycker att något är mycket bra. tyska: super, dufte. läckert översättning i ordboken svenska - engelska vid Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Engelsk översättning av 'läckert' - svenskt-engelskt lexikon med många fler översättningar från svenska till engelska gratis online.

Läckert Video

Läckert avslut av Källman när Sverige drog ifrån mot Tjeckien - TV4 Sport

Läckert - Ska Smita

Underligt egentligen att det läckt ut. Men när nyheten om Palmes reprimand läckte ut i pressen gick Bildt i taket. Den rödhåriga kvinnan med de smala benen och den läckra häcken, han skulle ha henne. Hon var jävligt läcker ska du veta. Personen som hade läckt satt inne med känslig information om Organisationen. Journalister läcker som såll.

Tredje alternativ: Läckert

FÖRESPRÅKAR Wireless charging
SWEDBANK JURIST KOSTNAD 800
Läckert Hur sjutton kan hon veta det? Hon visar salivtrådar när kuken doppat ner i svalget och även när han läckt sperma. Säkert någon 48 tum i cm som läckt. Jo visst, hon är ju lika läcker som en jävla påse med griller. Hon var läcker och välsvarvad som få men.

Läckert - Slng

Har du inte läckt det här till någon annan. Kyparen var tillbaka och ställde ifrån sig läckra skålar med tortillachips, guacamole och två sorters sås. Det här lär läcka ut så fort vi har lämnat rummet. Var det därför hon hade läckt till Magdalena Hansson? De läckra villorna tornade upp sig till vänster. läckert

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *