Jessika berglund

jessika berglund

Jessika Berglund debuterade med kapitelboken Alva och Hösten, men har också gjort illustrationer i flera trädgårdsböcker. Som gammal fältbiolog är Jessika Berglund intresserad av att avbilda arter och hon är noga med att få dem rätt. Men det räcker naturligtvis inte, bilden måste också fungera som just bild. Hitta Jessika Berglund: Nummerupplysning och adresser till alla Jessika Berglund i hela Sverige – kyrieirving2.info Jessika Berglund är född och bor i Mölndal. Simtag är hennes första roman, men hon har tidigare skrivit fyra kapitelböcker för förskolebarn, böckerna om flickan Alva och de fyra årstiderna. Hon är också verksam som tecknare och har illustrerat bland annat trädgårdsböcker samt sina egna barnböcker.

Jessika berglund - Utbud Till

Jessika Berglund Pimpelfiske, UR Grönt är finaste färgen! Ibland är det fakta om fåglar, smådjur, insekter och växter och ibland är det skönlitteratur där naturupplevelser och relationer till växter och djur spelar stor roll. Jessika Berglund Från bilderboksprojekt, Flyga hem. Verkförteckning Skönlitteratur för barn: Samlingen har också använts i scenografin till en barnteveserie om naturfakta. Att sortera och fotografera samlingen är ett pågående konstnärligt projekt och hittills har det resulterat i tre utställningar. Jessika Berglund Björnen, han sover, ett bilderboksprojekt Eget bilderboksprojket under arbete. Syd Väst Öst Www.google,se. Blir det fel är det bara att göra om! jessika berglund

Jessika berglund Video

Jessika Van

Jessika berglund - var trilogin

Dela och skriv ut. Ett "vanligt" författarbesök går i stort sett ut på samtal och kretsar kring naturfakta i ord och bild, skillnaden på fakta och fiktion, naturupplevelser vi haft och sen brukar jag runda av med att visa extra fina grejer ur samlingen. Och eftersom jag jobbar ganska långsamt, med mycket väntetid medan text och bild ligger till sig, är det nog nödvändigt. Bilderboken Ina och trädandarna har kommit till i ett tätt och unikt samarbete med Caroline Röstlund, där båda upphovsmännen tillsammans skrivit texten och gjort illustrationerna. Blir det fel är det bara att göra om! Kontakt Välj Kontakt i menyn för att hitta rätt person för just ert ärende. Syd Väst Öst Norr.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *